17 Aralık 2012 Pazartesi

Practical Solutions

Çekmecelerimizi daha kullanışlı hale getirmek için,hazır olarak satılan çekmece organizerlerini kullanabileceğimiz gibi bitmiş dondurma kutularını da bu şekilde yerleştirerek gayet düzenli çekmecelere sahip olabiliriz.


Kahvenin misss kokusuna bayılanlar! İşte tam bize göre hem şık ve dekoratif hem miss gibi,hem de makyaj fırçalarımız her zaman elimizin altında


Tepsi ve kesme tahtalarımıza bir dolap içine taktıracağımız bu şekilde bir aparatla daha güzel ve ulaşılabilir bir yer yapabiliriz


Bebeğini sallarken yorgun düşen anneler için harika bir fikir.Hem bebeğiniz mışıl mışıl uyusun hem de onunla birlikte siz de sallanın ve rahatlığın keyfine varın.


Her alışverişten en az bir çift ayakkabıyla dönen,ayakkabı tutkusundan asla vazgeçmeyen ve artık koyacak yer bulamayan bizler için harika bir fikir.Ayakkabıları kutularıyla saklamaktansa eğer uygun yerimiz varsa bu şekilde saklamak bence çok daha mantıklı.Çünkü kutular içinde kalan ayakkabılarımızı sayıları çoğaldıkça unutabiliyoruz,ama böyle yaparsak her an görebileceğimiz şekilde saklamış oluruz.


Makyaj malzemelerimizi koymak için harika kutucuklar,bunları yaptırabiliriz ya da kendimiz yapabiliriz.Hem çok sevimli hem de çok kullanışlı görünüyorlar.


Dikiş ya da süsleme işleriyle ilgilenenler, bu tarz malzemelerinin dağılmasından ya da karışmasından şikayet ediyorsanız işte harika bir çözüm.Tek ihtiyacımız olan yanlarında delikleri olan küçük bir sepet!


Banyoya ya da yatak odasına koyabileceğimiz harika bir dolap,hem çok az yer kaplayacak hem de bizim bütün dağınıklığımızı toplayacak.Bundan en kısa zamanda yaptırmalıyım :)


Takılarımızı ve makyaj malzemelerimizi koyabileceğimiz minik bir dolap daha


Küpelerimizi asmak için askıdan böyle bir aparat yapmaya ne dersiniz?Bence harika bir DIY projesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder